Drumul Taberei, Valea Oltului, Brancusi, centrala de bloc, metrou

280 €

Drumul Taberei, Valea Oltului, Brancusi, centrala de bloc, metrou

280 €
Caracteristici
Suprafata 43 mp Decomandat Mobilat Utilat M 4 min.
Descriere
Va prezint spre inchiriere o garsoniera cocheta situata in Drumul Taberei in Cartierului ANL Brancusi. Imobilul este pozitionat excelent chiar la intrare in Cartierul Brancusi, la 100 m fata de statia de metrou Valea Ialomitei, la numai 50 metri fata de statia Ratb (autobuzul 168), supermarket Mega Image non stop (50m), Kaufland- Valea Oltului (150m) si Lidl (200m). In incinta cartierului exista magazine alimentare, Clinica Medicala -Centru de Permanenta Brancusi si parcul Brancusi. Garsoniera are vedere spre strada (spre Valea Oltului). Imobilul este pozitionat stradal dar accesul este prin Aleea Coloana Infinitului.

Imobilul are centrala proprie de scara, independent din punct de vedere al incalzirii si al apei calde. Este apa calda si caldura non stop, nu depinde de RADET. Imobilul este termoizolat cu polistiren si este foarte eficient energetic. Imobilul este construit in anul 2008 iar gasroniera se afla la etajul 4/4 (nu exista lift).

Garsoniera este foarte spatioasa, are o suprafata de 43 mp cu o compartimentare complet decomandata si foarte practica. Dispune de balcon generos inchis cu termopan si izolat, hol mare la intrare, baie cu cada si masina de spalat rufe, bucatarie si o sufragerie dubla impartita in 2 zone: zona de zi mobilata cu canapea, TV, birou generos, masuta de cafea iar zona de noapte dispune de o alta canapea extensibila (coltar), dulap pentru haine si mobilier modular cu spatii de depozitare. In holul de la intrare este amenajat un dressing generos pentru haine si depozitare. Bucataria este mobilata si utilata cu toate electrocasnicele necesare: aragaz, hota, frigider si loc de luat masa.

Garsoniera este foarte curata, proaspat zugravita si igienizata si se inchiriaza complet mobilata. Dispune de tamplarie pvc cu geam termopan, inclusiv la balcon, aer conditionat, calorifere din otel, parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi interioare din lemn. Este contorizata pentru apa si gaz. Garsoniera este ideala pentru o persoana. Accesul este facil catre metrou
Garsoniera este libera si disponibila imediat pentru mutat. Se inchiriaza cu contract ANAF.
Optiuni interior
Apometre Aer conditionat Balcon Termopan
114 vizualizari 14 Feb, 10:07
Statii metrou
Valea Ialomitei 4 min
Constantin Brâncuși 11 min
Râul Doamnei 16 min
Statii STB
Valea Doftanei 1 min
Masa Tăcerii 2 min
221 Valea Ialomiței 2 min
Coloana Infinitului 4 min
168 Parcul C-tin Brâncuși 6 min
69 , 90 , 93 168 , 173 , 221 , 268 , 368 , 668 Valea Argeșului 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..