Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
500 €
Bucuresti 23 Mai; 15:56
...
350 €
Bucuresti ieri; 13:57

Anunt inactiv

Chitila, Bucurestii Noi, Lectorului Residence

350 €

Chitila, Bucurestii Noi, Lectorului Residence

350 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Usa metalica
Optiuni exterior: Loc parcare
Descriere
Sos. Chitilei, 40 mp, decomandata, 2016, et. 2, vedere spate, 1 loc de parcare, liniste deplina, mobilata+utilata complet. Aceasta proprietate este intermediata in exclusivitate de consultant imobiliar.
Detalii suplimentare
Va ofer in exclusivitate spre inchiriere o garsoniera confort 1 LUX intr-un bloc ce este situat in LECTORULUI RESIDENCE (str. Maica Teofana) din cartierul CHITILA-BUCURESTII NOI.

Cartierul rezidential a fost construit in anul 2016, garsoniera este situata la etajul 2 al unui bloc ce are 3 etaje, este decomandata, are o suprafata totala de 40 mp.

Dispune de 1 loc de parcare suprateran, portile de acces in complex se actioneaza cu telecomanda (se preda la momentul inchirierii).

Garsoniera este mobilata si utilata complet conform fotografiilor. Nu se accepta animale de companie!

La momentul semnarii contractului de inchiriere si predarea setului de chei, chiriasul va achita proprietarului chiria pe o luna plus garantia (care este egala cu valoarea chiriei pe o luna), la care se mai adauga comisionul consultantului imobiliar, care este jumatate din valoarea chiriei pe o luna.

ROG SI OFER MAXIMA SERIOZITATE!

Aceasta proprietate este intermediata in exclusivitate de CONSULTANT IMOBILIAR si pentru alte detalii va rog sa ma contactati telefonic sau pe WhatsApp!
948 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 09 Mai; 13:45
Statii metrou
Laminorului 25 min
Laminorului 26 min
Străulești 29 min
Statii STB
Maica Teofana 6 min
112 , 422 Mezeș 6 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv