250 €

Berceni, Alexandru Obregia, garsoniera , mobilata, utilata, P/9, 250 Euro!

  • Suprafata 27 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat partial
Bucuresti, 14 oct, 15:47

Descriere anunt

Berceni, Alexandru Obregia, garsoniera , mobilata, utilata, P/9, 250 Euro!

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere o garsoniera in zona Berceni, la cheie, aflata intr-o locatie linistita.

Garsoniera este situata la parter, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere o canapea extensibila, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata.Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 31mp, perfecta pentru serile linistite, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 4mp, potrivit pentru un mic o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de termoficare si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dumneavoastra

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru dumnevoastra

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica