550 €

Unirii, inchiriere apartament 3 camere primitor si confortabil

  • Suprafata 60 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Unirii ...11 min.
Bucuresti, 30 mai, 14:59

Descriere anunt

Unirii, inchiriere apartament 3 camere primitor si confortabil,

Va prezint un apartament situat la 10 min de Piata Unirii, pe Bd. Coposu.

Situat la etajul 5/6, apartamentul a fost renovat complet si foarte bine intretinut. Incepand de la mobilier si pana la obiectele de decor, totul a fost ales in asa fel incat sa formeze un ansamblu placut privirii si care sa lase casa aerisita. Parchetul masiv, care a fost raschetat si lacuit da un farmec aparte casei.

Bucataria este mobilata si utilata complet si are suficiente spatii de depozitare, camera de zi este spatioasa si perfecta pentru intalniri cu prietenii. Langa dormitor, care este si el mobilat intr-un stil non-conformist, se mai gaseste o debara, foarte potrivita pentru a depozita tot felul de lucruri. Cea de-a treia camera poate avea fie destinatia de birou, pentru persoanele care lucreaza de acasa, fie ii puteti gasi o alta destinatie, conform nevoilor dvs.

Bucataria, dormitorul si camera de zi au vedere spre spatele blocului, unde este de fapt o gradina interioara in care au acces doar locatarii imobilului, iar blocurile si casele vecine sunt la o distanta suficient de mare incat sa aveti intimitate in casa.

Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, blocul este din caramida si reabilitat, iar costurile cu incalzirea pe timpul iernii nu va vor da batai de cap.

In ce priveste zona, cum spuneam, ajungeti in 10 minute la Piata Unirii, la metrou. La fel, la Universitate ajungeti tot pe jos, intr-o plimbare. Fie aveti serviciul in centru si doriti sa locuiti aproape, fie va doriti o locatie din care sa aveti acces usor spre orice zona din oras, acest apartament vi se potriveste. In ce priveste petrecerea timpului liber, aveti Centrul Vechi la indemana.

Pentru mai multe informatii si pentru stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 11 min.
Universitate 13 min.