500 €

Tineretului, Gheorghe Sincai

  • Suprafata 72 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...5 min.

Descriere anunt

Tineretului, Gheorghe Sincai,

1984, 7/8, 72 mp totali, 65 mp utili, decomandat, g, f, p, t, um, ac, 2 gr. sanitare, mobilat si utilat.

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Tineretului va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 3 CAMERE TINERETULUI-GHEORGHE SINCAI

Zona Tineretului este parte integrata a sectorului 4. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Tineretului, pe Aleea Borcea, intr-un imobil cu acces stradal si vedere mixta in apropiere de Metroul Tineretului si Metroul Timpuri Noi.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 din 8.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 84 mp, Suprafata Utila fiind de 65 de mp, iar adaugand si suprafata balcoanelor de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 72 mp.

Apartamentul detine si boxa.

Constructia este finalizata in anul 1984, pe structura de beton. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Tineretului una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Aleea Borcea, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Tineretului dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Metroul Tineretului, Metrou Timpuri Noi, Parcul Tineretului, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti, Colegiul National Gheorghe Sincai, Scoala Gimnaziala Nr. 97, Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu, Colegiul Tehnic Petru Rares, Cafe Boulevard, Piata Unirii, Magazinul Unirea, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Nerva Traian, Camera de Comert.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat. Orientarea cardinala este pe NORD, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Tineretului, Bulevardul Unirii, Bulevardul Burebista, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/apartament-3-camere-tineretului-bulevardul-gheorghe-sincai-realkom-agentie-imobiliara-tineretului/2583

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MADALIN VASILESCU

TELEFON: 0768.116.114

E-MAIL: madalin.vasilescu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 5 min.
Tineretului (M - exit A) 9 min.