500 €

Sos. Fundeni, nr. 159

  • Suprafata 75 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunt

Sos. Fundeni, nr. 159

Prima inchiriere, Fundeni Tower, Imobil nou, cochet, modern compartimentat, finiisat si utilat, disponibil imediat, comfort si siguranta, parcare, paza, pozitionat stradal, statie in fata imobilului

Detalii suplimentare

Apartament elegant cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situat la etajul 6-9 /13 s. utila 65-75 mp, cu vedere panoramica, superba. Compartimentarea moderna a apartamnentelor este bine gandita cu spatii largi si luminoase cu finisaje de calitate superioara, mobilate si utilate complet.

Imobilul este dotat cu 4 lifturi, 2 dintre lifturi cu capacitate de 16 persoane, parcare supra si subterana, cu paza 24/24 h, supraveghere video. Imobilul este situat vis-a vis de Institutul Oncologic Fundeni, langa benzinaria Mol, intr-un imobil nou construit, deosebit prin prin pozitionarea stradala si dotat cu centru comercial{ Carrefour si farmacia Helpnet la parter, birouri hotel de 4 stele, sala de fitnes si parcari sub si supraterane si la cca.15 min. de centrele comerciale : Carrefour, Altex, Metro, Dedeman si Europa.

Pretul lunar este de 500 Euro+70 mentenanta, iar utilitatile se platesc in functie de consum.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic