750 €

Popa Tatu - bloc exclusivist 3 camere

  • Suprafata 114 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Gara de Nord ...12 min.
Bucuresti, 13 aug, 13:36

Descriere anunt

Popa Tatu - bloc exclusivist 3 camere

Bun venit!

Te invit sa descoperi alaturi de mine acest apartament SPATIOS si LUMINOS amplasat intr-un imobil CONSTRUIT in anul 1996 si pozitionat pe strada POPA TATU langa RADIODIFUZIUNEA ROMANA la 5 minute de mers pe jos de Cismigiu si Conservator. Un apartament UNIC atat prin constructia relativ recenta(intr-o zona in care predomina constructiile din anii '30) cat si prin suprafetele generoase. 

Imaginati-va asadar un apartament de peste 115 mp utili cu un living GENEROS de peste 32 mp o bucatarie demna de un pasionat de peste 16 mp si doua dormitoare IMENSE de 20 mp! Adaugati doua bai ambele beneficiind de fereastra pentru aerisire naturala o suita de trei balcoane(fiecare avand cel putin 5 mp) si toate aceste accesibile printr-un hol de 14 mp care creste si mai mult senzatia de SPATIALITATE!

Pot spune ca un astfel de apartament de 3 camere va raspunde oricaror nevoi locative indiferent de componenta familiei care il va locui. Am dreptate ? Sunt totusi 115 mp utili. 

Apartamentul este mobilat complet cu posibilitatea ca acolo unde tipul de mobilier nu se potriveste cu necesitatile chiriasilor acesta sa fie inlocuit(evident in anumite conditii). Avem un apartament MOBILAT COMPLET cu un mobilier stil majoritar fiind folosit LEMNUL MASIV.O mobila trainica si de calitate. Si care se armonizeaza perfect cu PARCHETUL DIN LEMN MASIV din casa. 

Locuinta se inchiriaza utilata corespunzator cu aparatura electrocasnica COMPLETA avand la dispozitie plita gaz cuptor combina frigorifica masina de spalat vase masina de spalat rufe cuptor cu microunde televizoare LCD. Cate un aparat de aer conditionat montat in fiecare camera pentru un plus de confort pe timp de vara. 

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca acest imobil face parte dintr-un mini ansamblu rezidential ce beneficiaza de acces securizat paza umana permanenta si sistem de supraveghere video.

Ii lipseste ceva acestui apartament ? Da as putea spune. Un chirias! :) Ultimii locatari o familie de expati au plecat in urma cu putin timp. Au parasit cu greu apartamentul pe care l-au numit mereu "acasa la Bucuresti".  Acum tu (sau persoana pentru care cauti) ai ocazia sa numesti acest apartament"ACASA". Pentru ca acum el este disponibil la inchiriere si TE ASTEAPTA. Tot ce trebuie sa faci este sa SA MA SUNI pentru a programa o VIZIONARE. Si sa speri ca nu m-a sunat altcineva inaintea TA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Gara de Nord 12 min.
Gara de Nord 16 min.
Piaţa Victoriei 18 min.