600 €

Mihai Bravu metrou, destinatie, birou, 3 camere

  • Suprafata 86 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
  • Mihai Bravu ...5 min.
Bucuresti, 17 sep, 12:01

Descriere anunt

Mihai Bravu metrou, destinatie, birou, 3 camere,

apartament spatios, decomandat, parter, pretabil pentru birou, zona Mihai Bravu, dispune de 1 loc parcare in subteran contracost (50 euro). Costructie finalizata in 2018. Primii chiriasi. 5 min metrou.

Detalii suplimentare

Motilor Residence este un proiect residential exclusiv avand un regim de inaltime mic D+P+2+M structurat pe doua scari dotate cu lift. Apartamentul de 3 camere este situat la parter. Contorizarea este separata (centrala termica si apometre).

Finisajele interioare lucrate atent pana la cel mai mic detaliu, cu parchet aspect masiv ,trafic intens, usi interioare celulare furniruite pline sau cu geam sablat, pe toc cu captuseli, cu feronerie cal. I ,aspect nuc,stejar(Pinum) usa metalica termoizolanta cu yala si sistem de siguranta in 2 puncte la acces principal apartament, gresie si faianta in bai bucatarii si holuri. Suprafetele vitrate sunt din tamplarie pvc cu geam termopan import Germania cu profile in 5 camere, feronarie Mako si glafuri exterioare din aluminiu. Instalatiile termice si sanitare sunt achizionate de la furnizori de prestigiu, centrala termica murala 24-28 kw Immergas.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
2 gr. sanitare
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 5 min.
Timpuri Noi 15 min.