1.100 €

Mall Baneasa lux 3 cam. parcare 2 locuri

  • Suprafata 163 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 28 sep, 10:32

Descriere anunt

Mall Baneasa lux 3 cam. parcare 2 locuri

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat, confort lux, situat in cartierul Baneasa, zona Mall Baneasa, intr-un imobil construit in anul 2010 , disponibil la parter din 4, cu o suprafata de 170 mp.

Apartamentul este intruna din cea mai sigura zona din Bucuresti, la cativa pasi de Ambasada SUA, Padurea Baneasa, Mall Baneasa, Ambasada SUA, Clubul Stejarii, scoli si gradinite de top, Mega Image Concept Store, Bricostore, Metro, Dedeman, restaurante etc. Apartamentul este la parter, ideal pentru familii. Are doua terase foarte mari, care dau inspre gradini. Bucatarie moderna, cu toate dotarile incluse (inclusiv cuptor microunde si masina de spalat vase) si cu o camara separata. Centrala proprie. Masina de spalat de mare capacitate. Include doua locuri de parcare in subteran, pozitionate ideal, si un spatiu de depozitare la subsol (boxa) foarte generos. Disponibil nemobilat sau partial mobilat (sufragerie, 1 dormitor).

Apartamentul nu a mai fost inchiriat, zona este de departe cea mai buna din Bucuresti -- atat ca acces la orice e nevoie (de la gradinite la magazine si restaurante) cat dpdv al calitatii aerului, spatiilor verzi, accesul rapid spre centrul Bucurestiului, locul este superb, cartierul e extrem de sigur (vis-a-vis de Ambasada SUA, paza permanenta) si de linistit.

Agent exclusiv,

Gabriel Cateliu