700 €

Lacul Tei

  • Suprafata 71 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Ștefan cel Mare ...14 min.
Bucuresti, 17 mai, 13:08

Descriere anunt

Lacul Tei,

3 camere, 71 mp, decomandat, etaj 4/10, an 1981, renovat 2019, mobilat si utilat 2019, bloc foarte curat si civilizat, stradal, 2 grupuri sanitare, garantie 1.000 Euro

Detalii suplimentare

Va propun spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in imediata apropiere a parcului Circului, o zona foarte linistita si cu multa verdeata. Apartamentul este proaspat renovat si tot mobilierul este nou. Una dintre camere se mobilieaza in 2-3 zile, 0in functie de necesitatile clientului.

La renovarea si amenajarea apartamentului, s-a pus accent pe calitate, fiind folosite doar materiale si mobilier de calitate superioara.

Avand in vedere pozitionarea, este ideal pentru persoanele care doresc sa aiba acces rapid catre zona centrala si marile zone de interes ale orasului. Pentru cei care iubesc plimbarile in natura, pentru familiile cu copii care au nevoie de spatii de joaca, intrarea in parcul Circului se afla la 2 minute de bloc, ceea ce este ideal pentru ca nu mai sunt necesare deplasari catre alte zone verzi din oras.

La inchirierea apartamentului se percepe o garantie de 1.000 Euro, care va fi restituita la eliberarea apartamentului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Ștefan cel Mare 14 min.