Drumul Taberei, zona Poiana Muntelui, Compasului

450 €

Drumul Taberei, zona Poiana Muntelui, Compasului

450 €
Caracteristici
Suprafata 72 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic M 4 min.
Descriere
apartament 3 camere in drumul Taberei, zona Poiana Muntelui, Compasului. Blocul se afla la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Romancierilor, este monitorizat video si reabilitat termic

Ofer spre inchiriere apartament 3 camere in Drumul Taberei, zona Poiana Muntelui – Compasului. Apartamentul semidecomandat are 72 mp, doua balcoane si un grup sanitar. Este situat la etajul 9/9 beneficiind de o vedere deosebita, liniste, aer curat si verdeata. Mobilat, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, bucatarie mobilata si utilata, usa metalica, frigider, masina de spalat rufe automata, boiler electric, aer conditionat, contorizare apa rece/calda.
Apartamentul se afla in bloc monitorizat video si cu interfon. Blocul este reabilitat termic si se afla la 4 minute de mers pe jos de statia de metrou Romancierilor. In fata blocului se afla Liceul Tehnologic Sf. Antim Ivireanu.
Inchirierea se face in baza unui contract. Pretul este in suma de 450 Euro/ luna platita in avans + o luna garantie. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon: 0765 107 182.
680 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 17 Iun. '24 (15:24)
Statii metrou
Romancierilor 4 min
Parc Drumul Taberei 8 min
Constantin Brâncuși 13 min
Statii STB
137 , 138 Romancierilor 4 min
Compasului 5 min
Poiana Muntelui 5 min
137 , 138 Complex Comercial 6 min
137 , 138 Brașov 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..