Drumul Taberei, Prel Ghencea, Bulgarus, parter in vila, curte 460m

850 €

Drumul Taberei, Prel Ghencea, Bulgarus, parter in vila, curte 460m

850 €
Caracteristici
Suprafata 100 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Aer conditionat Termopan Usa metalica
Descriere
Comision 0 % pentru chirias !

Va prezint spre inchiriere un apartament situat la parterul unei vile s+p+1 situat in Drumul Taberei - zona Prelungirea Ghencea la intrarea pe str. Bulgarus, foarte aproape de Valea Oltului.

Apartamentul are 100 mp utili + terasa inchisa si curte amenajata( teren 460 mp) cu doua locuri de parcare. Etajul este nelocuit, are intrare separata si este folosit ocazional de catre Proprietari ca spatiu pentru arhiva.

Apartamentul este impartit in doua zone: primul este un apartament cu 2 camere format din Hol, baie, bucatarie, 1 dormitor si 1 living iar a doua zona este formata dintr-un studio compus din : bucatarie, baie si o camera. Este ideal pentru o familie cu copil adolescent care doreste sa aiba spatiul lui separat. Zonele comunica prin terasa comuna ( terasa inchisa cu termopan). Totodata este ideal pentru un cuplu care lucreaza de acasa si pot folosi studio-ul pentru birou.

Bucataria din apartamentul cu doua camere este mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, frigider. Bucataria studio ului este de asemenea mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider.

Apartamentul este mobilat si utilat, dotat cu centrala termica proprie. Utilitatile ( apa curenta, gaze, lumina) sunt contorizate. Pentru internet este abonament activ la DIGI.

Curtea este amenajata cu gazon, flori, pomi fructiferi si este dotata cu sistem de udat automat, lumini automate, sistem de monitorizare video( camere).

Se inchiriaza pe termen lung cu contract ANAF. Este disponibil imediat pentru mutat.
1.733 vizualizari Bucuresti 12 Iun. '24 (13:23)
Statii metrou
Râul Doamnei 21 min
Valea Ialomiței 21 min
Constantin Brâncuși 22 min
Statii STB
122 Coștila 2 min
122 Ansamblul Primăvara 5 min
105 Valea Oltului 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..