650 €

Calea Victoriei, cea mai buna locatie, cel mai frumos apartament

  • Suprafata 60 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Universitate - Palatul Șuțu ...5 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 19 feb, 07:45

Descriere anunt

Calea Victoriei, cea mai buna locatie, cel mai frumos apartament,

Drumul tau in viata, trece prin Calea Victoriei!

Intotdeauna centrul va avea un farmec aparte. Fie ca esti la Paris, Londra, New York sau ..Bucuresti.

Fascinatia obiectivelor culturale, de la teatre la galerii si expozitii, cele 3 minute pe jos pana in parcul Cismigiu, cafenelele si restaurantele cu patiserie frantuzeasca de la parterul blocului, metroul situat la cateva sute de metri de locatie, sau privelistea absolut superba si incarcata de istorie..atat de multe beneficii si inca nu am discutat decat despre exterior!

Pentru ca suntem in Calea Victoriei, la intersectia cu Bd. Regina Elisabeta. La o intersectie distanta de Piata Universitatii si una distanta de Parcul Cismigiu si Primaria Capitalei. Cu Politia Bucuresti in spatele blocului si Palatul CEC. Cu “centrul vechi” si magazinele lui fascinante, cu terasele si restaurante diverse atat ca specific cat si ca amenajare si datorita carora vei manca bine si diversificat, cu cinematografele de “pe bulevard”, acelea unde nu ruleaza proiectii 3D dar unde inca poti “simti” emotia unui film bun.

Suntem intr-unul dintre putinele imobile construite dupa 1980 din centrul orasului! Intr-un apartament de 3 camere construit mai precis in 1984, proaspat renovat si aflat la prima inchiriere de dupa renovare si mobilare. La etajul 4 din 7, suficient de sus incat sa avem panorama si totusi nu atat de sus incat sa avem rau de inaltime😊. Un apartament cu doua bai si doua balcoane. Un apartament “demolat” la interior si complet refacut din temelii. Mobilat si utilat modern, cu elemente ce aduc aminte de specificul romanesc al proprietatii, cu dotari ce vor multumi si cei mai pretentiosi locatari si dispunand inclusiv de vesela si tacamuri.

Privind cu atentie fotografiile acestui apartament sau explorand turul sau virtual, simti ca aici vei avea parte de o sedere asa cum meriti, ca acesta este locul in care vara sau iarna, in pandemie si dupa, vei fi acasa. Si ca viata ta nu poate fi decat una buna, cand deschizi ochii in fiecare dimineata in acest apartament, cand iti sorbi cafeaua avand in fata aceasta priveliste sau cand soarele apune deasupra Caii Victoriei tale!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Universitate - Palatul Șuțu 5 min.
Izvor 12 min.
Piața Unirii 1 12 min.