500 €

Bucurestii Noi, Chitila, apartament 3 cam la curte, + terasa 60 mp

  • Suprafata 90 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Parc Bazilescu ieșirea A ...12 min.
Bucuresti, 01 iun, 11:21

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Chitila, apartament 3 cam la curte, + terasa 60 mp

Va propun spre inchiriere, un frumos si generos apartament cu 3 camere, la curte, in Bucurestii Noi in spatele parcului Bazilescu, pe str. Dunei, zona Biserica sf. Andrei, scoala gimnaziala nr. 183/gradinita nr. 102. 

Apartamentul se afla la etajul 1  unei superbe vile(singur pe etaj), constructie 2007, in suprafata totala de aproximativ 150 mp (apartament 90 mp si terasa 60mp), foarte bine impartit intr-o zona de relaxare si doua zone de dormit, ce dispune de toate amenajarile de care ar avea nevoie un potential chirias. 

Ca si amenajari, putem enumera, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, termopan, izolatie termica, aparat de aer conditionat, incalzire la centrala termica proprie etc.  

Apartamentul se afla la prima inchiriere dupa ce-a fost renovat complet si se inchiriaza pe termen lung, unor persoane linistite. 

In dormitorul nemobilat, se va cumpara mobila la comanda, in functie de necesitatea chiriasului, la momentul inchirierii. 

Viitorul chirias trebuie sa-si aduca/cumpere Televizor.

Proprietatea se adreseaza acelor persoane, care vor sa scape de zgomotul si noxele orasului, care doresc sa se retraga intr-o zona linistita, cu o strada putin circulata, dar totodata sa aibe totul la indemana.

In imediata vecinatate a proprietatii, se afla Piata 16 Februarie si parcul Bazilescu, cu statia de metrou, iar pentru cumparaturi rapide Mega Image e la doar 4 minute. Statia de tramvai, se afla la 2 minute, iar cea de RATB la 3. 

Fotografiile sunt reale, din locatie!

Vecinatati: Chitila, Parcul Bazilescu, piata 16 Februarie, Bucurestii Noi, Scoala generala 183, Gradinita 102, Penny Market, Mega Image etc.

Comision: Standard 

Proprietatea este reprezentata exclusiv de catre RENET - The Real Estate Network si va astept la vizionari !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Parc Bazilescu ieșirea A 12 min.
Jiului (M4) 15 min.
Laromet ieșirea D 18 min.