550 €

Banu Manta, inchiriere apartament 3 camere

  • Suprafata 77 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Basarab ...11 min.
Bucuresti, 18 sep, 14:04

Descriere anunt

Banu Manta, inchiriere apartament 3 camere

oferta exclusiva. avem cheile proprietatii.

Inchiriere apartament 3 camere BANU MANTA PRIMA INCHIRIERE

OFERTA EXCLUSIVA GALAXYIMOB

AVEM CHEIILE!

Propunerea de azi este un apartament cu 3 camere pozitionat langa Primaria Sectrului 1, adiacent B-dlui. Banu Manta cu acces facil catre numeroase mijloace de transport in comun, Statia de Metrou Basarab la 9 minute de mers pe jos au Statia de Metrou Piata Victoriei la 15 min de mers pe jos.

Apartamentul se afla la PRIMA INCHIRIERE, a fost renovat in totalitate anul acesta, vei avea parte de 3 camere luminoase si spatioase, 2 grupuri sanitare, debara pentru depozitare diverse, balcon pe toata lungimea apartamentului, o bucatarie mare mobilata, utilata cu aragaz, frigider vei avea pana si vesela, tacamuri etc.

Cu o suprafata de aproximativ 75 mp, compartimentare de tip semidecomnadata situate la etajul 1 al unui imobil constructie aferenta anului 1986 reabilitat termic vei gasi aici caldura caminului pe care o cauti de ceva timp. Vei fi surprins de cum vei pasi in acesta de grija cu care proprietarii au facut amenajarea, vei fi imbratisat de caldura pe care o emana.

In imediata vecinatea a imobilului ai acces facil catre mijloacele de transport in comun RATB, Statia de Metrou Basarab la 9 minute de mers pe jos au Statia de Metrou Piata Victoriei la 15 min de mers pe jos. Primaria Sectrului 1, numeroase magazine alimentare, unitati bancare, farmacii, Parcul Kiseleff

PRET: 550 euro/luna

Modalitate de inchiriere: 1 luna AVANS 1 Luna GARANTIE

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa apelati numarul de telefon afisat.

Acces

Statii metrou Timp
Basarab 11 min.
Gara de Nord 17 min.
Gara de Nord 18 min.