670 €

Apartament Superb 3 camere, Atlantis One Residence, Morarilor

  • Suprafata 107 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 01 iul, 13:21
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament Superb 3 camere, Atlantis One Residence, Morarilor,

Avem placerea sa va prezentam spre inchiriere un superb apartament de 3 camere, aflat in complexul rezidential Atlantis One, situat pe soseaua Dobroiesti, la intersectia Soselei Pantelimon cu Soseaua Morarilor/Fundeni, cu acces facil catre toate arterele capitalei.

Apartamentul este foarte spatios si foarte bine organizat pe o suprafata utila de 107 mp, fiind impartit intre zona de zi, cu living si bucatarie deschisa si zona de odihna, cu 2 dormitoare si 2 bai. Datorita spatiilor vitrate mari precum si a dispunerii circulare, fiecare camera este foarte luminoasa si ofera o priveliste panoramica de exceptie asupra orasului. Apartamentul dispune si de 3 balcoane a caror suprafata se adauga la cei 107 utili.

Apartamentul se afla la prima inchiriere si a fost amenajat cu mare grija si atentie de catre proprietari, folosindu-se doar materiale de calitate: parcket stratificat stejar Tarket, plinta Orac Decor, baterii Kludi, corpuri de iluminat doar pe led, aer conditionat Fujitsu, mobilier Ikea, canapea Mobexpert, dormitor Jisk. Bucataria este dotata cu: plita si cuptor Zanussi, hota Gorenje, frigider Samsung, TV Samsung, masina de spalat rufe incorporata Hotpoint Ariston. Complexul dispune de paza permanenta.

Un alt avantaj important al acestui apartament il ofera accesul liber la sala de fitness si piscina exterioara ale complexului, ceea ce il face ideal mai ales pentru o familie cu copii.

Accesul catre zona de business - sos Pipera / Barbu Vacarescu / Dimitrie Pompeiu - este extrem de facil datorita noului traseu ce se poate parcurge in mai putin de 20 minute chiar si in orele de trafic intens - Sos Fundeni, Str Ghergitei , autostrada A3, Sos Petricani.

In imediata vecinatate regasim: Parcul Florilor, Supermarket Mega Image, Penny, magazinul Jysk, deasemenea banci, scoli si gradinite.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stam la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift