Hobby Land Ranch - Centru de echitatie

Vezi pagina: Hobby Land Ranch
Ganeasa, 11 aug, 11:15

Descriere anunt

Hobby Land Ranch - Centru de echitatie

Oferim cursuri de echitatie pentru copii si adulti, nivel incepatori, avansati si performanta, plimbari calare la padure, plimbari cu trasurica cu ponei si pensiune completa cai.

Detalii suplimentare

Grajdurile sunt construite conform ultimelor standarde europene, cu 28 de boxe generoase, de 14mp, dintre care 8 boxe dotate cu padoc individual exterior.

Dotari: manej in aer liber 60m x 40 m, manej acoperit 30 m x 16 m, round pen, pasune, toalete, dusuri si vestiare.

Terasa aer liber si acoperita, cu cafea buna, bauturi racoritoare si gratar, caluti si ponei, lectii de echitatie in aer liber si in manej acoperit, loc de joaca in aer liber cu castel medieval cu elemente de catarare, scara miscatoare, tobogan si podet de franghii.

Dotari: leagane, balansoare, tobogane, trambulina, cos de baschet, mini teren de fotbal, masute si scaunele pentru copii, foisor pentru organizare petreceri aniversare copii.

OrganizamPetreceri aniversare pentru copiiSesiuni de team buildingPrograme individualizate pentru grupuri (gradinite, scoli, licee)Hipoterapie pentru copii cu diverse afectiuni (deficit de atentie, autism, nevazatori)Tabere de 1 zi, minitabere de 3 ore, sau tabere de 6 zile cu cazare intitulate "Micul Cowboy".

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!