Club Floreasca

Club Floreasca

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive gimnastica, inot, tenis de camp agrement
Descriere
O oaza speciala de relaxare zilnica, Clubul Floreasca combina o varietate generoasa de servicii de la practicarea unor sporturi ca fitness, tenis, sauna, masaj  si inot pana la petrecerea unui timp placut/relaxarea impreuna cu prietenii sau familia luand masa impreuna.
Detalii suplimentare
Clubul Floreasca dispune de asemenea, de doua saloane superbe destinate evenimentelor private sau coorporate, Clasic cu o capacitate de 130 de persoane si Piano cu o capacitate de 60 de persoane, unde ambientul interior este unul clasic ce se potriveste perfect cu eleganta si rafinamentul. Se pot organiza intalniri de afaceri (informationale, tematice sau team building-uri) precum si evenimente unice in viata dumneavoastra.
Restaurantul Club Floreasca va rasfata cu preparatele sale pe care le puteti savura fie pe terasa sau pe ponton unde puteti admira frumoasa priveliste a lacului Floreasca intr-o atmosfera placuta si eleganta.Experienta culinara originala adusa pe mesele restaurantului Club Floreasca, se datoreaza prospetimii si calitatii ingredientelor folosite de bucatarii nostri.
Terasa ce vine in completarea Salonului Clasic este apreciata nu numai pentru savoarea retetelor preparate aici ci si pentru cadrul natural unic in care este amplasat clubul nostru.
Pontonul - mesele amenajate pe ponton va atrag cu o priveliste unica ce oglindeste frumusetea lacului Floreasca.
ORAR:
Agrement indoor: luni-vineri 6:30 - 22:00
Agrement outdoor: luni-duminica 10:00 - 21:00
Restaurant/ terasa: luni-duminica 10:00 - 22:00
17 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:00