Fundatia Calea Victoriei - Cursuri si ateliere copii si adulti

Fundatia Calea Victoriei - Cursuri si ateliere copii si adulti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care organizeaza o mare varietate de cursuri si evenimente interactive in domenii umaniste si culturale, pentru tineri si adulti. De 13 ani inspiram prin arte si cultura si sustinem tinerii talentati.
Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra.
Detalii suplimentare
Principalul obiectiv al fundatiei este sa ofere sansa tinerilor si copiilor (cu sau fara mijloace materiale), elevi sau studenti, de a participa gratuit la evenimentele si cursurile fundatiei in domenii de cultura generala. Ne dorim sa oferim tinerilor o perspectiva noua asupra unor teme esentiale pentru educatia lor, insuficient abordate si sustinute de sistemul educativ actual.
Cursurile si atelierele noastre sunt axate pe urmatoarele domenii: Antropologie si Folclor, Arte plastice, Arhitectura si Istoria Artei, Astronomie, Bucuresti – istorie, patrimoniu si arta, Cinematografie si Teatru, Istoria Costumului si Moda, Design interior, Dezvoltare personala, Filozofie si Istoria religiilor, Fotografie, Istoria Romaniei si universala, Jurnalism si Scriere Creativa, Muzica clasica si contemporana, Literatura.
238 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 14:45