Eurocom - Imprimare, copiere, scanare si arhivare, reparatii copiatoare

Vezi pagina: Eurocom
Sector 3, 07 mai, 12:25

Descriere anunt

Eurocom - Imprimare, copiere, scanare si arhivare, reparatii copiatoare

Eurocom adauga valoare solutiilor reprografice Canon si Océ distribuite oferind service si suport tehnic clientilor sai la un inalt nivel de calitate, certificat de catre cei doi producatori ai caror partener suntem: Canon INC si Océ Technologies BV.

Detalii suplimentare

Calitatea ridicata a serviciilor oferite este garantata de profesionalismul si de experienta echipei noastre tehnice. Inginerii de service participa periodic la sesiunile de training organizate de catre Canon si Océ pentru a-si actualiza cunostintele si a tine pasul cu dezvoltarile tehnologice ale echipamentelor reprografice. Colaborand indeaproape cu companii reprezentand cele mai diverse domenii de activitate, tehnicienii nostri au dobandit o vasta experienta profesionala.

Timpul si productivitatea sunt factori critici ai succesului afacerii dumneavoastra. Suntem in permanenta constienti de asta si, dorind sa va sprijinim in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, va oferim un timp redus de raspuns si de repunere in functiune. Toate costurile implicate de nefunctionarea echipamentului reprografic vor fi astfel minimizate.Servicii:Eurocom pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii tehnice:

•    instalari de echipamente si integrarea solutiilor in mediul de lucru•    servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service total•    servicii de mentenanta si reparatii in baza unui contract de service post-garantie•    servicii de mententanta si reparatii la cerere