Dictie - Cursuri dictie

Dictie - Cursuri dictie

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: dezvoltare personala
Descriere
Curs de dictie de grup - Cursul de dictie de grup va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
Detalii suplimentare
Curs de dictie personalizat - Cursul complet de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
Curs de Radio - Daca ti se pare fascinanta o cariera in radio, Dictie.ro iti deschide calea pentru asta.
Curs de actorie si dezvoltare personala - Actoria inseamna dezvoltare personala, largirea orizontului tau, a sferei de socializare si oportunitati noi in viata, iar tinerii sunt exact cei..
Curs de voice over - Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Introducere in lumea voice-acting-ului!
Curs de dictie pentru copii - La cursul de dictie pentru copii vom diagnostica si rezolva problemele de dictie cu care copilul dumneavoastra se confrunta.
Scoala TV pentru copii - Ne distram si vorbim corect la cursul de dictie pentru copii.
Curs de Dictie si Public Speaking - Controleaza-ti teama de a vorbi in public.
Curs de dictie incepator - Cursul personalizat de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
Curs de storytelling - Cursul personalizat de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
Mediatraining - Cursul personalizat de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
Tabara Urbana - Cursul personalizat de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie.
223 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 14:40