Dance Time - Cursuri de dans

Dance Time - Cursuri de dans

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive dans sportiv initiere, agrement
Descriere
Scoala de Dans Dance Time (https://www.dancetime.ro), una dintre primele scoli din Bucuresti, organizeaza din anul 2005 cursuri de dans pentru copii, adulti si adolescenti. Toate aceste cursuri de dans se tin in grupe de 10 persoane, in sali de dans special amenajate, in conditii premium, cu instructori  campioni & dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare.
Dintre tipurile de cursuri oferite mentionam: cursuri de salsa, cursuri de dans sportiv, lectii de bachata, dansuri moderne pentru copii, dans sportiv pentru copii, coregrafii pentru dansul mirilor personalizate.
Vrei sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta? Daca ai ajuns pe aceasta pagina ai facut primul pas catre dezvoltare personala si miscare smart. DAnceTime are cursuri de dans variate. SALSA din categoria dansuri latino este cuprins in programa scolii la orele de grup si la cele particulare. Dansul Tango Argentinian se preda la orele de grup si la cele particulare. Dansul mirilor se preda numai la lectiile particulare.
Devino Membru DAnceTime.RO la cursurile live din sala si Obtii:
– Acces la Cursuri Salsa, Bachata + 10 Dansuri Sportive si Coregrafii Explicate Pas cu Pas
– Acces online la lectii de grup cu 1o persoane
– Consiliere Personalizata la Cursuri cu 10 persoane / grupa
– Atentie deosebita la lectiile individuale personalizate cu un orar flexibil plus profesor de dans ce iti tine loc de partener. Viziteaza site pentru cursuri particulare pentru single si cupluri (ideale daca nu ai partener)
Detalii suplimentare
Pe langa aceste cursuri de dans Salsa, Tango, Dans Sportiv, Dans Modern in classle de 10 persoane, vei mai gasi la DANCE TIME servicii complete de lectii particulare personalizate cu orar flexibil-one to one, coregrafii personalizate pentru nunta ta, dansatori profesionisti pentru petrecerea ta si corporate dancing - companii&angajatii lor.
Intr-o atmosfera relaxata, destinsa si presarata cu miscare aducem la suprafata dansatorul din tine si facem ca visul tau sa devina realitate. Lasa-te purtat de ritmul muzicii si simte muzica alaturi de partenerul tau, DanceTime, fie ca esti manager, student, doctor, avocat, om de afaceri sau pur si simplu vrei sa faci din dans un stil de viata si miscare elevata. Vino in lumea dansului maaagic, DanceTime este un partener pentru succes la orice party, club sau eveniment.
1.466 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:05