Devmind - Cursuri de programare si specializare in domeniul IT

1 / 2

Devmind - Cursuri de programare si specializare in domeniul IT

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Operator calculator
Descriere
Devmind ofera programe si cursuri intensive de specializare in domeniul IT, pentru cei care doresc o cariera de Software Developer.
Detalii suplimentare
Modulele de pregatire Devmind au fost concepute pornind de la un principiu fundamental: cea mai importanta aptitudine a unui programator este o gandire "sclipitoare". Concret, formarea unui dezvoltator software de elita depinde in primul rand de dobandirea unor abilitati specifice domeniului: un mod de gandire analitic, pragmatic, structural si algoritmic. Aceasta este si filozofia cursurilor DevMind – Developing your Mind. Structurate cu scopul principal de a antrena, provoca si dezvolta continuu gandirea in directiile cheie din domeniul IT, asimilarea tuturor cunostintelor necesare se face practic, prin aplicarea conceptelor studiate in exercitii diversificate, proiecte, exemple si colaborare in echipa.
 Pe langa cunostintele de programare si deprinderile acumulate in cadrul cursurilor, vei intelege mai bine oportunitatile din domeniul IT, ce cauta angajatorii, cu ce provocari se confrunta dezvoltatorii de aplicatii si cum poti continua ascensiunea in cariera, dupa primii pasi alaturi de noi.
236 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 16 Oct, 15:00