Clubul de muzica SOL - Scoala de muzica

Clubul de muzica SOL - Scoala de muzica

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Clubul de muzica SOL inseamna ore de relaxare si reincarcare a bateriilor. Dupa toata agitatia de la birou, scoala, familie, la clubul de muzica SOL puteti avea parte de liniste si echilibru, alaturi de oameni deosebit de calzi si deschisi, intr-un mediu care inspira incredere si dorinta de a te bucura cat mai mult de muzica.
Clubul iti pune la dispozitie lectii de canto (muzica usoara/ clasic), pian, vioara, chitara (acustica/ electrica), educatie muzicala, ce te vor ajuta sa dobandesti noi abilitati pe care nici nu stiai ca le ai.
Detalii suplimentare
Totul se invata prin dorinta, perseverenta si vointa. Muzica poate fi acel moment de relaxare de care ai nevoie dupa stresul zilelor de munca, scoala sau poate fi pasiunea redescoperita, talentul innascut sau simplu, o iesire din monotonia vietii ce aduce experiente si emotii unice.
Toate cursurile de muzica din cadrul Clubului de muzica SOL sunt personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale elevilor nostri. Orele de muzica se desfasoara intr-un ambient placut, special amenajat scopului nostru, sub indrumarea profesorilor, cu totii absolventi de Conservator, avand experienta pedagogica necesara si pasiunea de a preda muzica atat copiilor, cat si adultilor.
239 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 14:40