Culinaryon - Scoala de bucatari

1 / 4

Culinaryon - Scoala de bucatari

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
CulinaryOn - cel mai mare centru de evenimente cu tematica culinara din Europa. Cursuri practice de gatit, unice, pentru ocazii diverse, cu retete din intreaga lume, pregatite in mod special pentru dvs. si cu o atentie deosebita acordata detaliilor. Un bucatar profesionist, recunoscut in Romania si in strainatate va va indruma pe tot parcursul evenimentului, delectandu-va cu povesti si intamplari practice. Alegeti unul dintre cursurile noastre pentru a va delecta, intr-un cadru deosebit, cu diverse feluri de mancare absolut delicioase!
?entrul de evenimente CULINARYON, va ofera experiente culinare de neuitat, intr-un ambient modern, perfect utilat, fiind potrivit nu doar pentru activitati culinare si cursuri de gatit, ci si pentru momente distractive cu prietenii, colegii sau colaboratorii dvs., pentru evenimente creative de team-building, pentru petreceri aniversare amuzante, cat si pentru aniversari de neuitat ale copiilor.
Cursuri pentru a invata arta gatitului? Aniversarea fiului sau a fiicei? Onomastica? Petrecerea burlacilor? Team building? Un eveniment deosebit? Inchirierea unei sali de conferinta? CULINARYON este cel mai bun loc pentru a petrece timpul in mod distractiv, gatind si degustand meniuri diverse si creand experiente de neuitat!
Dispunem de un spatiu generos de 1.300 mp, fiind unul din cele mai mari spatii de gatit din Europa, avand 2 sali de conferinta, 3 studiouri de gatit si 1 sala VIP. Putem gazdui pana la 250 de invitati, formand echipe care vor gati la propriile statii de gatit. In plus avem masa bucatarului sef, bar si sisteme multimedia de ultima generatie pentru a intra in atmosfera de petrecere. Va oferim locatia perfecta pentru petreceri, cursuri de gatit, team building-uri, training-uri de afaceri, sarbatorirea zilei de nastere si multe altele evenimente. Alegeti optiunea favorita si alaturati-va acestei aventuri culinare extraordinare!
9 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 15:15