Calatorie in jurul lumii - Activitati creative pentru copii

Calatorie in jurul lumii - Activitati creative pentru copii

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Ai un copil curios? Ajuta-l sa descopere lumea! Il asteptam la ateliere on-line care deblocheaza imaginatia si deschid mintea catre lumi diverse.
“Calatorie in jurul lumii” este un curs ce se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, un proiect inovativ, ce include atat activitati cu copiii cat si evenimente cu parintii.
Detalii suplimentare
Cursul isi propune sa fie o calatorie virtuala in jurul lumii, abordata din perspective multiple, ce prezinta locuri diverse de pe Glob: destinatii exotice, popoare din Africa, orase din intreaga lume, obiective turistice, obiceiuri ale oamenilor din tari indepartate, costume, traditii, cantece, gastronomie, jocuri.
Activitati Creative Copiii vor confectiona mici obiecte souvenir, inedite si atragatoare, pe care le vor lua acasa pentru a le aminti de zonele pe care le-au descoperit.
Costumatii Exotice Pentru fiecare modul din cadrul cursului, trainerii se vor imbraca in costume traditionale din tara in care vor “calatori”.
Activitati Hands-on Copiii vor deprinde abilitati precum mancatul cu betisoare, manuitul papusilor sau cusutul traditional
11 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 14:55