Centrul de formare profesionala Eurodeal

Centrul de formare profesionala Eurodeal

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Alimentatie publica, turism Contabilitate, resurse umane Operator calculator
Descriere
Cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, beneficiati de Mega Promotii, iar cursurile sunt fara scoatere din productie. Cursuri autorizate si recunoscute pe plan national si international,

Veniti sa va inscrieti fiindca Centrul de Formare Profesionala Eurodeal deruleaza NUMAI cursuri de calificare AUTORIZATE DE MINISTERUL MUNCII si fiindca veti beneficia de Megapromotii, iar cursurile sunt FARA SCOATERE DIN PRODUCTIE pentru: bucatari, ospatari, barmani, lucratori in comert, agent ddd si cursuri de initiere, perfectionare si specializare pentru: Inspectori resurse umane, Manageri resurse umane, utilizarea calculatorului.

Organizam cursuri de Igiena pentru lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare, transport si distributie marfuri alimentare, etc.

Centrul de formare profesionala Eurodeal este o societate cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2002, cu scopul de a veni in ajutorul persoanelor aflate in cautarea celor mai bune cursuri de calificare, a unui loc de munca sau a dezvoltarii personale/carierei.

Suntem recunoscuti pentru profesionalism si seriozitate in organizarea de cursuri de calificare.

Suntem alegerea cea mai buna pe care o puteti face pentru a urma un curs autorizat la cele mai accesibile tarife din Romania.
33 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul. '23 (15:25)