Centrala termica in condensare Immergas Victrix

3.549 RON
1 / 1 ...

Centrala termica in condensare Immergas Victrix

3.549 RON
Caracteristici
Termice Centrale termice Nou
Descriere
Tera 24/28 1 ERP. Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Display digital
Centrale murale cu condensare cu preparare instantanee de apa calda de consumImagine Victrix TERA

Noua gama de centrale termice este destinata utilizatorilor care cauta calitate si simplitate.

Acest model beneficiaza de sistemul de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurand importante economii de combustibil.

Gabaritul extrem de compact contribuie la integrarea usoara in orice ambient, in instalatii noi, dar si ca inlocuitor al unor aparate uzate.

CARACTER ECOLOGIC

Centralele VICTRIX TERA sunt incadrate in clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor de NOx, conform Standardelor Europene.

Interfata pentru utilizator este simpla, asigurata printr-un display LCD si taste de selectare si reglare usor manevrabile.

SCHIMBATOR DE CALDURA INOVATIV

Modulul de condensare (schimbatorul de caldura) din otel inox asigura durabilitate, fiabilitate ridicata si rezistenta la actiunea condensatului format prin racirea gazelor de ardere. Probabilitate scazuta de colmatare datorita pasajelor mari de circulatie a apei. Usurinta la intretinere.

POMPA ELECTRONICA DE CLASA A

Pompa electronica cu consum redus permite economii importante in raport cu pompele traditionale si se auto-adapteaza la variatiile de debit, de exemplu in cazul prezentei robinetelor termostatate sau a vanelor de zona.

CONSUM ELECTRIC REDUS IN STAND-BY (MAI MIC DE 6 W)

DOMENIU DE MODULARE A PUTERII INTRE 18% si 100%

Vezi mai multe detalii si cumpara
51 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri; 11:36
Video