2.315 vizite
Prompt Service Clima
Descriere

Prompt Service Clima este magazinul complet cu sisteme de instalatii, climatizare, incalzire si unelte pentru constructii si gradinarit. Oferta noastra cuprinde echipamente de calitate de la marci cunoscute, precum: Gree, Daikin, Yamato – in gama de aer conditionat, Ariston, Immergas, Tesy sau Viessmann pentru gama de centrale termice si boilere electrice si Einhell cu produse DIY. In plus, detinem o gama variata de ventilatoare casnice si industriale si piese de schimb pentru centrale termice pe gaz.

Alege cel mai bun raport calitate-pret din piata, oferim livrare prin curier oriunde in tara, plata in rate, online sau ramburs si servicii de montaj (prin parteneri) pentru produsele achizitionate de la noi.

Cu o istorie de peste 29 de ani, avem parteneriate cu cele mai cunoscute branduri din domeniul instalatiilor si va putem oferi consultanta in alegerea echipamentelor ideale pentru orice tip de locuinta.

‘’Asteptari mari, preturi mici.’’

Anunturi (2)

Slefuitor pentru pereti (Polizor pereti) cu brat
739 Lei

Slefuitorul de pereti uscati Einhell TC-DW 225 telescopic Einhell TC-DW 225, 600W. este un ajutor universal si practic in amenajarile interioare...

  • Scule electrice
  • Stare Nou
Casa si gradina - unelte, scule
Sector 6, 20 mar, 15:40
Centrala termica in condensare Immergas Victrix
3.549 Lei

Tera 24/28 1 ERP. Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura,...

  • Termice
  • Centrale termice
  • Nou
Casa si gradina - termice, electrice, sanitare
Sector 6, 20 mar, 11:40