Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:15
...
Bucuresti 24 Mai; 11:05

Anunt inactiv

Casa Funerara Armonia

Casa Funerara Armonia

Descriere
Armonia va ofera cu intelegere si respect, servicii funerare complete. Servicii Funerare Complete Transport Intern & International Str Pacii nr 13, chitila. Tel/ email.
Detalii suplimentare
In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, locuri de veci, practica cimiteriala, incinerare.

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate - care detin o masina funerara autorizata. Serviciile de transport funerar asigurate de firma noastra sunt disponibile in Bucuresti si Ilfov si in toata tara.

Contacteaza-ne
Email: contact@serviciifunerare-armonia.ro
Telefon: 0769995995
Program:Non-Stop
20 vizualizari Ilfov, Chitila, 31 Ian; 17:25
Anunt inactiv