Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Caminul Santa Maria doreste sa face viata cat mai frumoasa rezidentilor, intr-un loc modern unde specialistii nostri asigura ingrijirea si linistea rezidentilor. In cadrul centrului nostru oferim supraveghere medicala si sociala permanenta, afectiune si intelegere.
Conditiile bune pe care le oferim si activitatile organizate impreuna cu personal calificat ne ajuta sa aducem zambetul si in viata persoanelor bolnave.
Detalii suplimentare
Nevoile pe care acestia le au la o anumita varsta merita sa le tratam cu atentie si sa descoperim ca un un loc in care vor interactiona cu alte persoane de aceeasi varsta, vor desfasura activitati si vor avea parte de asistenta medicala, le va imbunatatii calitatea vietii.
Centrul asista un numar de 30 de persoane varstnice rezidente, care beneficiaza de gazduire si ingrijire permanenta. Cei mai multi dintre batrani nu isi pot asigura singuri o ingrijire adecvata tipului de diagnostic, iar familia nu poate asigura la domiciliu asistenta medicala 24/24. Se impune astfel, crearea unor conditii de gazduire permanenta sau temporara pentru persoanele varstnice adaptate tipului de necesitate indentificat.
In cadrul centrului de ingrijire si asistenta cu cazare pentru persoane varstnice incercam ca serviciile noastre sa ie la standarde europene, oferindu-le o raza de lumina in ciuda greutatilor traite de fiecare pana in prezent. Cel mai tanar locuitor are 65 de ani, cel mai in varsta are 96 de ani, telul caminului nostru fiind asigurarea unei batraneti demne, frumoasa si fara griji varstnicilor.
146 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 11 Jul 23 15:45