Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Vezi pagina: Camin de Batrani Santa Maria
Pantelimon, 27 sep, 09:30

Descriere anunt

Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Caminul Santa Maria doreste sa face viata cat mai frumoasa rezidentilor, intr-un loc modern unde specialistii nostri asigura ingrijirea si linistea rezidentilor. In cadrul centrului nostru oferim supraveghere medicala si sociala permanenta, afectiune si intelegere.

Conditiile bune pe care le oferim si activitatile organizate impreuna cu personal calificat ne ajuta sa aducem zambetul si in viata persoanelor bolnave.

Detalii suplimentare

Nevoile pe care acestia le au la o anumita varsta merita sa le tratam cu atentie si sa descoperim ca un un loc in care vor interactiona cu alte persoane de aceeasi varsta, vor desfasura activitati si vor avea parte de asistenta medicala, le va imbunatatii calitatea vietii.

Centrul asista un numar de 30 de persoane varstnice rezidente, care beneficiaza de gazduire si ingrijire permanenta. Cei mai multi dintre batrani nu isi pot asigura singuri o ingrijire adecvata tipului de diagnostic, iar familia nu poate asigura la domiciliu asistenta medicala 24/24. Se impune astfel, crearea unor conditii de gazduire permanenta sau temporara pentru persoanele varstnice adaptate tipului de necesitate indentificat.

In cadrul centrului de ingrijire si asistenta cu cazare pentru persoane varstnice incercam ca serviciile noastre sa ie la standarde europene, oferindu-le o raza de lumina in ciuda greutatilor traite de fiecare pana in prezent. Cel mai tanar locuitor are 65 de ani, cel mai in varsta are 96 de ani, telul caminului nostru fiind asigurarea unei batraneti demne, frumoasa si fara griji varstnicilor.

Caracteristici, dotari

Tip serviciu
Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!