Asociatia Batraneti Insorite - Sacalaz

Asociatia Batraneti Insorite - Sacalaz

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Asociatia „Batraneti insorite” este mai mult decat un camin, este un centru rezidential pentru seniori, conceput si dotat pentru a oferi maximum de confort si siguranta pentru varstnicii familiei dumneavoastra.
Avand o experienta de peste sase ani in domeniu, cu ajutorul personalului atent ales, reusim sa ingrijim batrani cu diferite tipuri de nevoi si afectiuni, intr-un mediu placut si confortabil. Indiferent de starea de sanatate a batranilor, incercam sa le oferim servicii de cea mai buna calitate, bazate pe respect, afectiune si demnitate.
Detalii suplimentare
Va oferim servicii la cele mai inalte standarde de calitate, cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu placut si familial, menit sa confere caldura si sentimentul de “acasa.”
Deviza caminului nostru este de „usa mereu deschisa“, fara a impune un program de vizita, incercand astfel sa oferim cat mai multa transparenta in ceea ce facem zi de zi, acordand prilejul apartinatorilor sa vada, in diferite momente ale zilei, cum se simt si cum sunt ingrijiti cei dragi.
233 vizualizari Timis, Sacalaz, 11 Jul, 15:25