Ca-n filme - Servicii foto-video

Ca-n filme - Servicii foto-video

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Suntem o echipa tanara, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, din diverse domenii, cum ar fi organizari de nunti, botezuri, corporate, zile de oras, campanii electorale si nu numai. Totul a pornit de aici: pasiune pentru film si fotografie!

Astfel, am reusit ca la toate evimentele la care am participat sa surprindem momente fericite din viata multor cupluri.
Va oferim servicii de calitate, flexibile, adaptate cerintelor fiecarui client in parte. Pe langa profesionalism, va oferim o viziune personala, transpusa in imagini cu multa pasiune si intelegere a nevoilor clientului.Serviciile pe care le oferim sunt: nunti, botezuri, aniversari, cocktailuri, petreceri de firma, seminarii si conferinte. Pe langa acestea va putem ajuta si cu lumini, scena, fum, artificii, dj, artisti etc.
Indiferent de cum este evenimentul vostru, mic sau mare, in Bucuresti sau in provincie, in tara sau strainatate, in aer liber sau intr-un loc acoperit, suntem dedicati muncii noastre si dorim prin ceea ce facem sa va oferim fotografii ce va vor face mintea sa zboare, va vor emotiona parintii si ii vor face mandrii de voi, iar pe prieteni “invidiosi”.
Fiecare eveniment este o poveste, o poveste pe care ne dorim sa o transpunem in fotografii care te bucura, te emotioneaza, te fac sa te intorci in timp si sa visezi.La noi fiecare eveniment este la fel de important, cat este si pentru voi. Stim cu cata sarguinta ati planificat totul de luni de zile.
37 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (15:15)