La Nenea Iancu - Restaurant cu specific romanesc

La Nenea Iancu - Restaurant cu specific romanesc

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Terasa : da Catering: da
Descriere
La Nenea Iancu va asteapta cu o selectie de specialitati culinare de traditie romaneasca, asociate cu o oferta de bere, pentru o diversitate de gusturi. La Nenea Iancu sunteti poftiti sa gustati preparate precum Cotlete de berbecut, Carnati proaspeti de porc taiati la barda, Ciolan de porc, Bulz ciobanesc, Salata de vinete sau nelipsita Zacusca.
Detalii suplimentare
La Nenea lancu este o berarie – restaurant, inspirat de binecunoscutul dramaturg I. L. Caragiale, mai putin cunoscut pentru abilitatile sale de berar, desi fiind foarte apreciat in timpul sau, la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Se spune ca Caragiale, poreclit Nenea lancu de catre prietenii sai, nu refuzat niciodata sansa de a avea o bere in compania lor.  Pasiunea sa pentru o bere buna l-a convins sa deschida mai multe bistrouri.Caragiale a devenit, in curand, unul dintre cei mai renumiti proprietari de case de bere din epoca sa.
Am ales sa ducem mai departe visul lui Caragiale si a deschide acest restaurant, cu o ambianta inspirata din perioada interbelica care a fost varful societatii romanesti in secolul XX.
Restaurantul propune o lista de peste 40 de beri si cidru locale si internationale, pe langa berea noastra “Nenea Iancu” In 2012, cand au fost sarbatoriti 160 de ani de la nasterea lui I. L. Caragiale
108 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 14:45