13.433 Lei

Blender profesional The Quiet One

Vezi pagina: Bioportal.ro
  • Bar
  • Stare nou
Bucuresti, 21 iun, 11:10
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Blender profesional The Quiet One

VM0149A On-Counter, Vitamix. The Quiet One este cel mai silentios blender Vita-Mix lansat in 2011, permitandu-va sa amestecati orice fel de consistent a bauturilor la atingerea unui buton. Este ideal in mediu de lucru ce necesita un nivel redus de zgomot, oferind un confort ridicat clientilor dumneavoastra.

Design Inteligent

• Pana la de 4 ori mai silentios decat celelalte blendere de pe piata, dispune de un nivel redus de vibratii, tehnologie care creeaza bauturi de calitate intr-o atmosfera mai placuta pentru client.

• Carcasa securizata magnetic, si izolata fonic usureaza curatarea si dezasamblarea benderului.Nu exista suruburi care sa deterioreze carcasa.

• Viteza variabila si intreruperea automata ofera flexibilitate in crearea unui numar infinit de retete. Este dotat cu 6 butoane, cu 34 optiuni de programare, oferind o mixare excelenta a preparatelor.

• Vasul Advance, faciliteaza servirea preparatelor, lama este durabila, ca si durata de viata, iar costurile de intretinere sunt scazute.

• Motorul puternic de 3 HP (2.25 Kw), cu sistem de aerisire, este silentios, fiabil si reduce timpul de preparare.

Putere: 1300-1500 W

Dimensiuni On-Counter: 45,7 x 21,6 x 27,2 cm

Capacitate: 1.4 litri

Functii: Amortizor de sunet, durabil si usor de scos; 6 programe presetate; 34 de programe de amestecare; 2 viteze rapide tip impuls; Functie de auto oprire la ridicarea amortizorului de sunet; Putere: 3 hp; De 4 ori mai silentios decat orice blender de pe piata

Accesorii incluse: Container din policarbonat cu capac ermetic si lama XP

Viteza: 1.500 pana la 22.500 rpm