Ventilator Ruck EMIX 150L E2M 11

959 RON
...

Ventilator Ruck EMIX 150L E2M 11

959 RON
Descriere
Ventilatorul in-line circular de tubulatura Ruck din seria EMIX...M este un ventilator profesional intrebuintat pentru transportarea fluxului de aer si intensificarea acestuia in interiorul sistemului canalelor de ventilare. Fabricat din PP GF30 de inalta calitate (polipropilena armata cu 30% fibra de sticla), ventilatorul de tubulatura Ruck EMIX...M este un ventilator diagonal, cu paletele elicei profilate tridimensional si un difuzor profilat tridimensional in aval. Acest lucru are ca rezultat cea mai mare eficienta aerodinamica posibila. Elicea este echilibrata in doua suprafete conform clasei de calitate G 6.3 DIN/ISO 1940. Motor de inductie asincron cu 3 trepte de viteza. Motorul este protejat in zona statorului si nu perturba aerodinamica. Ventilatoarele de tubulatura EMIX sunt prevazute cu un strat de izolare de 40 mm grosime din spuma de poliester, care in combinatie cu rotorul cu flux mixt cu stator asigura un nivel de zgomot extrem de scazut. Un contact termic integrat protejeaza motorul la suprasarcina. Conectarea electrica prin intermediul cutiei de borne integrata in carcasa.

Pozitie de montaj variabila, montaj posibil pe orizontala si pe verticala. Instalare directa in linie, in reteaua de tubulaturi. Carcasa din tabla de otel galvanizata, izolata fonic. Prin desfacerea mansetelor de legatura carcasa poate fi rotita cu usurinta pentru a aduce cutia de borne in pozitia dorita. Reducerea semnificativa a pierderilor de debit corelata cu designul care reduce vibratiile duc la o functionare lina si silentioasa.


Caracteristici:

Elice diagonala cu vane de ghidare tridimensionale in aval.
Carcasa din otel zincat cu izolatie din vata minerala cu grosimea de 40 mm
Controlul rapid al vitezei
Electronica integrata.
Rotor cu flux mixt cu stator.
Izolare fonica.
Ventilatoarele seriei EMIX M sunt disponibile cu o capacitate de 560 mc/h pana la maximum 3230 mc/h si diametre de la 150 mm la 400 mm.
Ventilatorul Ruck EMIX...M este un ventilator in linie cu capacitate mare de ventilare si performanta ridicata. EMIX M a fost conceput pentru uz universal si poate fi utilizat intr-o mare varietate de domenii, care necesita presiune ridicata, flux de aer puternic si nivel redus de zgomot. Este disponibil in varianta cu motor AC de inalta eficienta, cu reglaj continuu al turatiei.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
139 vizualizari Ilfov, Voluntari, 22 Sep, 12:55