AsertivO - camin de batrani

AsertivO - camin de batrani

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Un camin de batrani este un loc pentru persoanele care nu au nevoie sa se afle intr-un spital, dar nu pot fi ingrijite acasa.
Un astfel de camin de batrani are personal calificat in geriatrie, din acest personal facand parte medici, asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare, menajere, kinetoterapeuti, psihologi, psihiatri, asistenti sociali si ergoterapeuti. Oferind aceste servicii la caminul de batrani, venim atat in ajutorul pacientilor cat si in ajutorul apartinatorilor.
Detalii suplimentare
Unele case de ingrijire medicala sunt amenajate ca un spital (activitatea se desfasoara in cladiri mari, atentia per pacient fiind diminuata datorita numarului mare de pacienti).
AsertivO ofera un alt concept pentru persoanele varstince si anume conceptul de “acasa”. Personalul ofera asistenta medicala, ingrijire, terapie fizica, comunicare si terapie ocupationala. Caminul de batrani “AsertivO” este complet echipat cu facilitati de top, oferind conditii la nivel european intr-un mediu familial.
216 vizualizari Ilfov, Otopeni, 11 Jul, 14:30