Camin de batrani Casa Noastra BS - Timisoara

Camin de batrani Casa Noastra BS - Timisoara

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Stim ca grija fata de pensionarii de aici este principala noastra responsabilitate. Intelegem modificarile de natura fizica si psihologica, inerente la persoanele de varsta a treia si tratam cu profesionalism fiecare situatie in parte. Astfel, ne propunem ca nimanui dintre cei aflati in grija noastra sa nu-i lipseasca nimic.
Detalii suplimentare
Oferim cele mai inalte standarde de ingrijire, punand pe primul loc nevoile rezidentilor nostri. Noi oferim o atmosfera sigura si familiala in cadrul institutiei noastre si primim rezidenti pentru diverse perioade de timp. O parte dintre batrani petrec timpul cu noi fie pentru cateva zile sau pentru perioade scurte de timp, fie pentru perioade mai lungi, chiar si de cativa ani. Acestia sunt supravegheati de personal calificat, ce asigura un regim optim de rezidenta in institutia noastra.
Oaspetii nostri si familiile lor isi doresc sa stie ca exista cineva care are intotdeauna grija. Vorbim aici atat de lucrurile care fac parte din rutina zilnica a oricarei persoane in etate (mese, igiena, medicamentatie etc.), cat si de nevoile speciale ale fiecarui oaspete in parte (asistenta medicala sau sprijin psihologic).
103 vizualizari Timis, Timisoara, 11 Jul, 14:25