Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Bucuresti, 24 nov, 13:34

Descriere anunt

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Aromatique Food Srl, titular al proiectului Hala Productie si Depozit, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare. Nu se supune evaluarii de impact asupra mediului/evaluarii adecvate/evaluarii impactului asupra corpurilor de apa de catre Agentia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Hala Productie si Depozit, propus a fi amplasat in orasul Magurele, judetul Ilfov. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov; Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni-Vineri intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro. Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov-Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Detalii suplimentare

Aromatique Food Srl, titular al proiectului Hala Productie si Depozit, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare.

NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA

De catre Agentia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Hala Productie si Depozit, propus a fi amplasat in orasul Magurele, judetul Ilfov.

Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov; Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni-Vineri intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro.

Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov-Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.