Allpromotion - Produse si servicii de personalizare

Allpromotion - Produse si servicii de personalizare

Descriere
Oferim clientilor nostri produse si servicii de personalizare de calitate intr-un timp cat mai scurt si astfel contribuim la cresterea prestigiului acestora. Prin rigurozitatea si seriozitatea de care dam dovada in fiecare parteneriat, avem certitudinea ca vom mentine acelasi standard si in lucrarile viitoare.
Detalii suplimentare
Toate produsele pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor. De asemenea, venim in sprijinul acestora cu sugestii si solutii profesionale pentru realizarea unei identitati grafice reprezentative clientului.
Obiectivul nostru este sa ramanem furnizorul preferat al clientilor nostri, prin standardele inalte pe care le impunem serviciilor si produselor comercializate.
Importam sau producem la comanda, in conditii avantajoase, o gama foarte larga de tricouri simple, tricouri polo (cu maneca scurta sau lunga), echipamente de lucru si de protectie intr-o mare varietate de culori, densitati si gama de marimi. Printre cele mai comercializate produse se numara: tricouri, hanorace, jachete fleece, rucsacuri, salopete, uniforme, combinezoane, geci, halate, bocanci, manusi, truse sanitare, veste reflectorizante, bannere, echipamente de lucru si protectie HI-Vis, indicatoare pvc , autocolante etc. Lucram cu materiale de cea mai buna calitate, produse in Romania, dar si importate de la cei mai importanti producatori.Colaboram cu firme din diferite domenii de activitate, cum ar fi industria HORECA, firme de Paza si Protectie, Transport, merchandiseri Hipermarket-uri Romania, societati Constructii, Asociatii si Cluburi Sportive, etc.
30 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:00