Aeroclubul Romaniei - Cursuri de zbor

Vezi pagina: Aeroclubul Romaniei
Bucuresti, 05 aug, 12:20

Descriere anunt

Aeroclubul Romaniei - Cursuri de zbor

Aeroclubul Romaniei este afiliat la Federatia Aeronautica Romana si Federatia Romana de Modelism pentru sporturile aeronautice, la Ministerul Sporturilor: zbor cu motor, planorism, parasutism, zbor aeronave ultrausoare, zbor cu balonul si aeromodelism.

Detalii suplimentare

Daca ai implinit varsta de 15 ani te poti inscrie la cursurile noastre si poti parcurge modulul teoretic insa nu vei putea efectua activitate de zbor pana la implinirea varstei de 16 ani. De aceea, recomandam sa te inscri la curs in anul in care se poti efectua si activitate de zbor, deoarece pauzele prelungite dintre modulul teoretic si cel practic nu sunt benefice.

Nu exista o varsta maxima pentru cursurile nesubventionate. Conditia este ca elevul sa detina un certificat medical in termen de valabilitate obtinut intr-o unitate medicala autorizata.

Pentru cursul PPL(A) este nevoie de certificatul de aptitudine medicala la inscriere, iar pentru celelalte cursuri (parasutism, planorism, avion ultrausor) este nevoie de el inainte de inceperea modulului teoretic al cursului.

Caracteristici, dotari

Tip
Parasutism

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!