Adrian Lazar Videographer - Cameraman pentru evenimente

Adrian Lazar Videographer - Cameraman pentru evenimente

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
A inceput in anul 2009 ca o pasiune care in scurt timp s-a transformat in profesie.
 Dupa o experienta de cativa ani in evenimente, a urmat curiozitatea despre televiziune si tot ce se intampla in spatele TV-ului. M-am specializat in domeniu si am inceput in televiziune in 2013, ca si acum la Antena 1, unde nici prin cap nu imi trecea ce va avea sa urmeze, ani de implicare fizica pana la implicare emotionala. Am plecat de la un simplu
Detalii suplimentare
Operator de platou, filmand Un Show Pacatos, in scurt timp evoluand pe productie, cu emotii pentru ca schimbam iar mediul, ajungand sa filmez majoriatea emisiunilor celebre, emisiuni mari cum le mai numim noi. M-am dedicat in totalitate si am reusit sa imortalizez si sa transmit momente, stari, trairi intr-un mod corect. Am evoluat din pasiune in videografia de nunta, unde nu este important doar sa tii o camera in mana, ci sa stii sa ai cadru si sunet corect, o expunere corecta, sa retransmiti o emotie si nu in ultimul rand sa stii sa pui o lumina buna. Pe langa pasiunea de Videograf profesez si ca DoP (Director of Photography – Director de Imagine ).
Am reusit sa pun bazele unei echipe de videografi si fotografi profesionisti, inca din 2009 dorindu-mi o astfel de echipa cu care sa pot surprinde intr-un mod corect si creativ toate emotiile mirilor si a oamenilor speciali din preajma lor.
101 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct, 15:00