Adrian Mitranescu - fotograf nunta

Adrian Mitranescu - fotograf nunta

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Ma numesc Adrian Mitranescu si sunt fotograf nunta Bucuresti, Romania. Atat eu cat si echipa mea oferim servicii de fotografie si filmare nunta, sedinte foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nunta, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie / filmare, grafica si in special in fotografia de nunta de arta.
Detalii suplimentare
Chiar daca sunt un fotograf nunta Bucuresti,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi sa calatorim in tara si in afara ei, pentru a crea povesti sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | fotograf nunta
Impreuna cu echipa mea formam Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construita pe valori cum ar fi bun simt, corectitudine, daruire, empatie si nu in ultimul rand un profesionalism dus mereu la extrem. Credem in notiunea de prietenie, familie, amintire tinuta in suflet si in iubirea aceea adevarata pe care unii oameni inca o pastreaza. Probabil ca suntem atipici intr-o lume a consumerismului si a lipsei crescande de valoril morale, dar crezurile noastre ne-a transformat foarte multi clienti in prieteni.
Ne axam pe servicii de fotografie nunta Bucuresti si servicii filmare nunta Bucuresti de o calitate superioara, bazata pe o experienta destul de mare (din 2002 si pana in prezent) in tot ceea ce inseamna productia de televiziune, iar din 2012 si pana azi, in videografia si fotografia de nunta.
8 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Iul 23; 15:25