AC&CA Consulting Services - Cursuri si consultanta in afaceri

AC&CA Consulting Services - Cursuri si consultanta in afaceri

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Contabilitate, resurse umane
Descriere
Organizeaza prin Centrul de Formare Profesionala cursuri de: inspector de specialitate protectia muncii; inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca; specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca; coordonator in materie de securitate si sanatate in munca pentru santierele temporare sau mobile.
Detalii suplimentare
Organizatia AC&CA Consulting Services este abilitata de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor in baza Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 - republicata, pentru a sustine cursuri de formare profesionala a persoanelor fizice, in domeniul securitatii si sanatatii in munca si in domeniul resurselor umane prin autorizatiile seria B numarul 0001129 si numarul 0001130 din 02.11.2006 si respectiv seria B numarul 0001609 si numarul 0001613 din 24.07.2007 emise de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – Comisia De Autorizare A Furnizorilor De Formare Profesionala Din Municipiului Bucuresti.
In cadrul cursurilor, temele sunt prezentate de lectori cu o vasta experienta in domeniu si au loc discutii libere pe baza suportului de curs oferit gratuit cursantilor si a legislatiei in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Metodele moderne de prezentare si prelucrare ale temelor de curs si materialelor informative utilizate in predarea acestor cursuri fac ca acestea sa fie extrem de accesibile.
Prin aceste cursuri se urmareste insusirea de catre cursanti a cunostintelor in domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si dobandirea capacitatilor de aplicare corecta si concreta a notiunilor de securitate si sanatate in munca, in activitatea desfasurata.
Organizatia noastra este autorizata sa organizeze cursuri in domeniul securitatii si sanatatii in munca conform prevederilor Art. 18 – 27 din O.U.G. nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor.
64 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 14:45