Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:55)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:35)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:50)

Anunt inactiv

Academia de Chitara - Cursuri de chitara

1 / 1 ...

Academia de Chitara - Cursuri de chitara

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Academia de chitara este locul unde vei invata cu rabdare si pasiune primele notiuni despre acest minunat instrument. Cine suntem? Academia de chitara este un proiect ce a luat nastere din dorinta de a impartasi tainele acestui instrument tuturor generatiilor dornice de interpretare sau creatie muzicala. Muzica la chitara inseamna buna-dispozitie.

Credem cu tarie in faptul ca muzica inseamna bucurie, iar exteriorizarea acestei stari prin note muzicale, a sentimentelor noastre ne va face sa ne simtim mai impliniti. Indiferent ca vrei sa urmezi cursuri de chitara pentru a putea pune pe note versurile tale, pentru a-ti urma pasiunea mai veche sau doar pentru a-i canta o serenada persoanei iubite ori impreuna cu prietenii pe plaja, la noi cursurile de chitara duc catre o stare de bine si un suflet plin de bucurie. Chitara este o modalitate perfecta de relaxare si un prilej de dezvoltare a unor abilitati muzicale (si nu numai) atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ce poti invata la noi?
Cursuri Chitara Clasica
Cursuri Chitara Acustica
Cursuri Chitara Electrica
Cursurile de chitara se pot tine si la domiciliul cursantilor, in functie de preferinte, un profesor se va deplasa la domiciliul dvs.
NOU! Ne reinventam pentru a mentine interesul cursantilor nostri pentru muzica. Dorim tot timpul sa devenim mai buni in ceea ce facem. Pe langa cursurile de chitara, special pentru voi, am integrat in programa si cursuri de Boomwhackers.
Ce inseamna Boomwhackers? Boomwhackers sunt niste tuburi de plastic care, atunci cand sunt lovite, in functie de lungimea lor, emit o nota muzicala. Fiecare cursant va avea cel putin una sau doua note muzicale atribuite, iar impreuna cu ceilalti cursanti se vor sincroniza pentru a crea un cantec. Acestea pot dezvolta abilitati chiar necunoscute ale cursantilor, invatand elemente noi de coordonare a instrumentelor de percutie si, in acelasi timp, distractia si voia buna vor fi la cote maxime!Fii si tu un ministar, urmeaza cursurile Academiei de chitara!
11 vizualizari Bucuresti 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv