Academia Aiki Seishin Ryu - Scoala de arte martiale

Academia Aiki Seishin Ryu - Scoala de arte martiale

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale initiere, performanta
Descriere
In cadrul Academiei Aiki Seishin Ryu, dezvoltam si reevaluam constant metodele didactice folosite, precum si tehnicile in sine, cu scopul declarat de a INOVA. Artele martiale au radacini adanci, au istorie si traditie (care merita pe deplin respectate), insa ele nu au ramas niciodata pe loc. Este datoria noastra sa preluam ceea ce ne-au lasat marii maestri dupa generatii intregi in care au studiat si dezvoltat la randul lor aceste arte si sa le ducem mai departe, in acelasi spirit – sa le imbunatatim si sa le adaptam noilor vremuri, pentru societatea si contextul actual in care traim.
Detalii suplimentare
Academia Aiki Seishin Ryu contribuie activ la educatia copiilor intr-un mod inedit.
Cursuri precum „AM.abilitati” sau ”Jujutsu Juniori” au fost create special pentru a oferi copiilor abilitatile corespunzatoare varstei si dezvoltarii lor fizice si mentale, folosind o programa didactica aparte, ce imbina jocuri specifice, exercitii fizice, de autocontrol si tehnica martiala de autoaparare non-violenta. Astfel, antrenamentele urmaresc sa imprime cursantilor, inca de la varste fragede, 10 elemente fundamentale in dezvoltarea lor ca oameni:
Disciplina si responsabilitatea
Curiozitatea si dorinta de autocunoastere
Rabdarea si perseverenta
Increderea si siguranta de sine
Modestia si respectul
Echilibrul intern
Atentia si capacitatea de concentrare
Coordonarea miscarilor
Abilitati de lucru in echipa
Controlul emotional si non-violent.             
ASR Curriculum

Conform planului de studiu, in cadrul Academiei se pot practica in prezent mai multe stiluri de arte martiale, complementare, prin care sa se acopere majoritatea zonelor de tehnica martiala (imobilizari, proiectari, lovituri, lupta in picioare, lupta la sol, lupta cu mana libera, lupta cu arme), dar si preferintele personale pe care orice om le poate avea. Astfel, oferim oamenilor posibilitatea studierii:
Aikido, Jujutsu (Judo) si Karate.
In plus, Academia ASR ofera un program specific si pentru copiii intre 5 si 6 ani denumit AM.abilitati („Arte Martiale – Abilitati”) ce ii va pregati pentru studierea ulterioara a artelor martiale, oferindu-le competentele si abilitatile necesare pentru aceasta.
In mod similar, prin ASR Start – cursul de initiere in artele martiale – orice persoana poate asimila fundamentele artelor martiale, care sa ii permita ulterior aprofundarea cu succes a unui anumit stil (Aikido, Karate sau Jujutsu/Judo).
1.518 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:05