The 8 Residence Balotesti

Ilfov, Balotesti

The 8 Residence Balotesti

Ilfov, Balotesti

2022

case-vile

de la 139.900 €
pana la 152.000 €
139.900 € - 152.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

The 8 Residence Baloteşti este poziționat  în nordul Bucureștiului, la intrare în Balotești, venind pe Șoseaua Pipera-Tunari (Dimieni – Baloteşti), Str. Unității nr. 5/120, DC 200, 077015, Comuna Baloteşti, jud. Ilfov.

Complexul imobiliar The 8 este format din case individuale structurate pe parter, disponibile într-o singură variantă, cu două poziționări ale casei de tip în oglindă, pe 4 coloane de case, cu parcelă teren de 510 mp, cu suprafaţa casei de 115 mpu.

În interiorul ansamblului există  două drumuri de servitute principale și două drumuri de conexiune între ele, toate cu lățimi de 9 ml. Casele se predau complet finisate, cu materiale de calitate superioară raportate la prețul imobilului şi racordate la toate utilităţile (apă, canalizare, gaze naturale, curent electric, internet, iluminat stradal).

Casa individuală este alcătuită din 4 camere cu o compartimentare eficientă, respectând cerinţele actuale de funcționalitate și spațiu / conviețuire familiară, având  1 hol de intrare, 1 living de tip open-space cu bucătăria cu acces spre terasă și curte, 1 dormitor matrimonial cu 1 baie proprie și 1 dressing privat, 2 dormitoare individuale, cu 1 grup sanitar/baie, 1 hol, 1 cameră tehnică și 1 chepeng de urcare în podul tehnic al casei.

Casă beneficiază de curte individuală cu suprafața 510 mp, în care este inclusă amprenta casei (135 mpc), cu un gard împrejmuitor construit din fundaţie de fier beton, stâlpi rectangulari şi plasă bordurată, de 150 cm h, iar în partea din fața casei se propune peisagistica naturală la alegerea fiecărui viitor proprietar.

Facilitați disponibile în proximitatea complexului The 8:

Grădiniţa nr. 1 Baloteşti, 

Şcoala Gimnaziala nr.1 Baloteşti, 

Şcoala Gimnaziala nr.2 Baloteşti,

Mega Image, Profi, Lidl, 

Centrul Comercial Value Center, 

Parcul de distracții Eden land Park, 

Therme Bucureşti, 

Șoseaua Unirii, DN1, A3,

Bulevardul Pipera, CB, viitoarea șosea de CB denumită A0, Restaurante și diferite zone de recreere, Mall Băneasa și Aeroportul Otopeni.

Complexul The 8 Residence Baloteşti deţine un spaţiu de joacă pentru copii privat, doar pentru proprietarii caselor din ansamblu, destinat copiilor între 2-14 ani, întins pe o suprafaţă de peste 510 mpu si este compus din diferite forme de atracţie infantilă, zona de odihnă și zonă de picnic, toate aceste detalii fiind într-o continuă dezvoltare, urmând a se construi 1 teren sportiv multifuncțional (minifotbal, tenis de câmp, street-baschet, handbal), 2 terenuri de padel (tenis de câmp pe teren 20×10) și o sală de fitness & bodybuilding cu diferite zone comune. 

Facilitati
loc de joaca spatii verzi
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 139.900 € max. 152.000 €
Dezvoltator

The 8 Residence Balotesti

Vezi email the8residencebalotesti.ro
Adresa
Ilfov, Str. Unității nr. 5/120, DJ 200 B
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul