Estoria City

București, Sector 3

Estoria City

București, Sector 3

2023

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 75.000 €
pana la 85.000 €
75.000 € - 85.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Dezvoltat pe o impresionanta suprafata de 14 hectare, Estoria City aduce impreuna toate facilitatile si avantajele pe care doar un proiect mixt le poate transforma intr-un stil unic de viata. 4 cladiri rezidentiale moderne si eficient impartite, construite cu multa atentie la detalii si finisaje de calitate, pregatite din toate punctele de vedere sa devina acasa pentru 1200 de familii la fel de hotarate sa-si transforme visele in realitate. Afla ce inseamna sa traiesti mai relaxat, cu birouri moderne alaturi de casa, spatii verzi perfecte de explorat, scoli, gradinite, dar si cafenele, farmacii, magazine, supermarketuri, banci, restaurante moderne, toate sub viziunea unica Estoria City, orientata spre calitate, confort, eficienta si sustenabilitate

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior paza supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii metrou
Nicolae Teclu 6 min
Anghel Saligny 20 min
1 Decembrie 1918 (M3) 24 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 75.000 € max. 85.000 €
3 cam. min. 94.000 € max. 108.000 €
4 cam. min. 126.000 € max. 140.000 €
Dezvoltator

Hexagon Developments face parte din grupul  de firme Hexagon, care a dezvoltat mai multe proiecte rezidențiale și comerciale

Estoria City reuneste o vasta experienta de business si un aport de know-how solid pe fiecare segmentProiectul reprezintă o premieră de dezvoltare mixta in Bucuresti un model de calitate si seriozitate, într-o locatie excelenta care vine sa completeze partea de Est a Bucurestiului.

Acționarii Estoria City sunt dezvoltatori imobiliari români de succes ale căror realizări demonstrează pe deplin capacitatea de a dezvolta proiecte rezidențiale, comerciale și de birouri. Acționarii și membrii echipei formează un grup dinamic a cărui experiență complementară asigură sinergia necesară pentru a oferi construcții durabile de înaltă calitate, adaptate nevoilor urbane contemporane.

Realizat impreuna cu firma Hexagon, atat ca partener, cat si ca antreprenor general, proiectul Estoria City beneficiaza de intreaga experienta de constructii asociata unei companii de incredere, responsabila de ansambluri cu 2.000 de apartamente, 60.000 mp spații de birouri și 30.000 mp spații de retail.

Vezi email www.estoriacity-rezidential.ro
Adresa
București, Str. Victor Brauner nr. 30, sector 3
In proximitate
scoala
gradinita
restaurant
supermarket 7 min
Distribuie ansamblul