Cosmopolis

Ilfov, Ștefăneștii de Jos

Cosmopolis

Ilfov, Ștefăneștii de Jos

2022

2 cam. 3 cam. case-vile

de la 64.400 €
pana la 74.620 €
64.400 € - 74.620 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Complexul rezidential Cosmopolis aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si vecini de apartament civilizati.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior farmacie sala fitness paza gradinita supermarket piscina bancomat
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 64.400 € max. 74.620 €
3 cam. min. 75.440 € max. 97.520 €
case-vile min. 109.900 € max. 143.000 €
Dezvoltator

 Opus Land Development

Complexul rezidential Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea in Bucuresti, un ansamblu rezidential care sa cuprinda toate caracteristicile unui oras European vestic. Astfel, in anul 2007, a inceput sa prinda contur ansamblul rezidential de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperisuri albastru-turcoaz, ai carui peste 12.000 de locuitori se bucura de toate avantajele vietii intr-o mare capitala, dar in maximum de siguranta, confort si liniste, inconjurati de spatii verzi.

Cosmopolis pune la dispozitia locuitorilor sai o serie de facilitati intr-un mix unic in Bucuresti: parcuri si locuri de locuri de joaca, plaja privata pe lacul natural din apropiere, 35 piscine exterioare, perfecte pentru zilele si serile toride de vara, facilitati pentru sport si recreere in aer liber precum terenuri de fotbal si de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong si alei special amenajate pentru jogging.

Tot in Cosmopolis si tot pentru confortul locuitorilor sai, s-a deschis pentru prima oara in Romania, un strip mall de peste 4500mp. Cosmopolis Plaza include un supermarket, ATM, farmacie, cafenele si restaurante, magazine de delicatese traditionale si internationale, brutarie, crama, cabinet veterinar, saloane de infrumusetare, solar, curatatorie de haine si croitorie.s.m.a

Vezi email www.cosmopolis.ro
Adresa
Ilfov, Sos. de Centura nr. 50
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
spital
Distribuie ansamblul