Class Park Residence

Dambovita, Targoviste

Class Park Residence

Dambovita, Targoviste

2022

2 cam. 3 cam.

de la 46.900 €
pana la 60.800 €
46.900 € - 60.800 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Complexul Class Park este situat pe str. Madrid nr. 4, zona Campus si cuprinde cele mai noi locuințe din Targoviște, o comunitate în care vor locui peste 450 de familii.

Cartierul rezidențial Class Park Targoviste oferă o gamă largă de apartamente noi tip studio și cu 2-3 camere. Cartierul Class Park cuprinde 2 faze: Faza Madrid compusa din 15 blocuri și Faza Roma compusă din 8 blocuri, dezvoltat pe 4 ha de teren în zona de nord a Targoviștei. 

Considerat cel mai mare ansamblu rezidential cu peste 820 de apartamente noi, comunitatea Class Park se bucura de avantaje superioare.

Class Park este aproape de tot ce contează. Pentru a decora apartamente noi în Târgoviște, Dedeman este mai mult decât potrivit. În apropierea complexului sunt grădinițe, Școala nr. 2 și sunt dotate cu facilități, iar cumpărăturile le poți face din Piața 2 Brazi, care se află tot lângă complex. Ai la dispoziție mijloace de transport în comun chiar la intrarea în complex, cu ajutorul cărora poți ajunge oriunde vrei în oraș.

Fiecare apartament are locul său de parcare, iar în ansamblul rezidențial Class Park există o parcare dedicată special vizitatorilor. 

Siguranța și securitatea unui complex vine la pachet și cu o locație aproape de centru, langă zone comerciale și instituții educaționale. 

Avantaje complex

Ansamblu cu access securizat și pază;

4 Parcuri: Loc de joacă, fitness, bibliotecă;

Transport în fața complexului;

Comunitate unită prin evenimente.

Super locație: Kaufland 3 și Lidl lângă complex.

Dotări apartament:

Încălzire în pardoseală;

Băi și obiecte sanitare;

Parchet;

Gresie și faianță;

Apometre și gigacalorimetre instalate în fiecare apartament;

Ușă de intrare din structură metalică, cu izolație termică și fonică;

Tâmplărie profil PVC, 5 camere, cu geam tripan low E;

2 lifturi de câte 4-6 persoane, marca Schindler.

Apartamentele sunt construite conform noilor standarde din materiale moderne de construcţie, cu o rezistenţă seismică sporită şi certificat energetic clasa "A".

Aici vei petrece clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici să ai căminul tău: confortul, calitatea, spațiile de relaxare, comunitatea, locatia și siguranța. Ne bucurăm că toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidențial Class Park, care crește de la an la an cu familii fericite.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori paza supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 46.900 € max. 60.800 €
3 cam. min. 77.600 € max. 83.300 €
Dezvoltator

Viața în Class Park Residence este formată din poveștile familiilor fericite care locuiesc aici în cel mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, iar povestea complexului durează deja de peste 12 ani. 

Conform vorbei “Echipă fericită, clienți fericiți”, am evoluat și dezvoltat încontinuu și suntem mulțumiți de materializarea eforturilor noastre și am primit de două ori certificări care atestă că suntem o echipă fericită, democratică și liberă. Știm că trebuie sa învățăm din greșeli și să ne îmbunătățim încontinuu, iar în urma interacțiunilor avute cu clienții am devenit mai buni. Ne place lucrul bine făcut și ne conducem după valori precum pasiunea, integritatea, responsabilitatea, spiritul de echipă și disciplina pentru a servi nevoile clienților.

Suntem plini de energie pentru a scrie o poveste de neuitat pentru clienții noștrii. Din echipa noastră de executie fac parte peste 5 ingineri în construcții, oameni cu peste zeci de ani de experiență. Ne implicăm 100% în fiecare interacțiune pe care o avem cu cei care ne trec pragul. 

Vezi email classpark.ro
Adresa
Dambovita, Strada Madrid, nr. 4
In proximitate
scoala
supermarket
Distribuie ansamblul